Goede kwaliteit en
een lange levensduur

Zinken dakgoten of regenpijpen bepalen ook voor een groot deel het aanzien van je woning. Het zorgt voor een mooie uitstraling.

Volg ons voor meer impressies van ons werk

Volg ons 

Zinkwerk

Het verwerken van zink is heel arbeidsintensief en vereist vakmanschap. Daar tegenover staat dat de kwaliteit heel goed is en het een lange levensduur heeft. Een levensduur van meer dan 35 jaar is zeker geen uitzondering. Het is daarbij wel heel belangrijk dat het op een goede wijze is aangebracht. Mocht er in een zinken dakgoot toch een lekkage onstaan, door bijvoorbeeld beschadiging van takken, dan kan dit heel eenvoudig en snel gerepareerd worden.

Zinken dakgoten of regenpijpen bepalen ook voor een groot deel het aanzien van je woning. Het zorgt voor een mooie uitstraling. Daarnaast is zink voor nog veel meer doeleinden te gebruiken. U kunt er uw dakkapel mee bedekken of er een mooie afdekrand mee om uw vijver maken.

Of het nu gaat om het vernieuwen van uw dakgoten, repareren van lekkages of andere toepassingen met zink, wij staat u graag bij met onze adviezen.

Een greep uit onze projecten