Goede kwaliteit en
een lange levensduur

Zinken dakgoten of regenpijpen bepalen ook voor een groot deel het aanzien van je woning. Het zorgt voor een mooie uitstraling.

Volg ons voor meer impressies van ons werk!

Zinkwerk

Het verwerken van zink is erg arbeidsintensief en vereist vakmanschap. Daartegenover staat dat de kwaliteit van zink extreem goed is en het een lange levensduur heeft. Een levensduur van meer dan 35 jaar is zeker geen uitzondering. Het is daarbij wel belangrijk dat het op een goede wijze is aangebracht.

Ontstaat er toch een lekkage in een zinken dakgoot, door takken bijvoorbeeld? Dan is dit eenvoudig en snel te repareren.

 

Zinken dakgoten of regenpijpen bepalen ook voor een groot deel het aanzien van uw woning. Het zorgt voor een mooie uitstraling. Daarnaast is zink voor nog meer doeleinden te gebruiken. U kunt er uw dakkapel mee bedekken of een mooie afdekrand om uw vijver mee realiseren.

 

 

Of het nu gaat om het vernieuwen van uw dakgoten, repareren van lekkages of andere toepassingen met zink, wij staan u graag bij met onze adviezen. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u snel helpen.

Een greep uit onze projecten