Strak en recht tegelwerk op wanden en/of vloeren.

Een professioneel aangebracht tegelwerk draagt bij aan een perfecte afwerking van uw badkamer, toilet of keuken.

Volg ons voor meer impressies van ons werk!

Tegelwerk en sanitair

Bent u van plan om uw badkamer of toilet te renoveren?

Het opnieuw inrichten van uw sanitaire voorzieningen kan best lastig zijn. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en er komen steeds nieuwe producten op de markt. De mogelijkheden zijn onbeperkt en variëren van eenvoudig tot zeer luxueus.

Wij hebben een ruim assortiment aan sanitair waar u een keuze uit kunt maken. Een goed advies van ons kan u helpen om tot een goede en passende keuze te komen.

Nadat alles is uitgezocht en besproken voeren wij de werkzaamheden uit, van het slopen van de bestaande badkamer en toilet tot de gehele verbouwing van de nieuwe situatie. Kwaliteit en perfecte afwerking staan hierbij voorop.

Een professioneel aangebracht tegelwerk draagt bij aan een perfecte afwerking van uw badkamer, toilet of keuken. Het voorwerk, zoals stucwerk en het op afschot leggen van de vloer, is de basis voor een strak en recht tegelwerk op wanden en/of vloeren.

Of het nu gaat om het betegelen van uw badkamer, toilet of keuken of u wilt een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer of veranda, wij kunnen het volledige tegelwerk voor u uitvoeren. Hierbij maken wij gebruik van goede kwaliteitsproducten en tegels. In onze showroom vindt u een groot assortiment aan tegels waar u uit kunt kiezen

U bent van harte welkom in onze showroom, neem contact met ons op via het contactformulier en dan plannen wij een afspraak met u in.