is uw CV installatie toe aan vervanging?

Ook verzorgen wij een volledige vloerverwarmingsinstallatie. Vloerverwarming heeft vele voordelen.

Volg ons voor meer impressies van ons werk!

Centrale verwarming / vloerverwarming

Niemand wil er in de winter koud bij zitten. Dus is uw cv-installatie toe aan vervanging? Wij kunnen voor u de cv-installatie vervangen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste en modernste cv-ketels tegen een betaalbare prijs.

Wat voor u de meest geschikte cv is, is afhankelijk van veel factoren: uw woonsituatie, persoonlijke voorkeuren enz. Wij geven u op maat advies over wat in uw situatie de beste oplossing is. Zoals welke ketel, waar te plaatsen en hoeveel radiatoren of vloerverwarming. Op deze manier krijgt u een aangenaam binnenklimaat, een volle douchestraal en een bad dat snel vol is.

Ook verzorgen wij een volledige vloerverwarmingsinstallatie. Vloerverwarming heeft vele voordelen. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, is volledig geruisloos, het is onzichtbaar en de vloer heeft altijd een aangename temperatuur.

Onderhoudscontracten

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan. Hierbij bent u verzekerd van periodiek onderhoud en daarnaast een 24/7 storingsservice. Het regelmatig onderhouden zorgt ervoor dat uw ketel goed, zuinig en veilig blijft werken. Periodiek onderhoud kan verschillen van 12 maanden, 18 maanden tot 24 maanden, waar uw keuze naar uitgaat. Meer informatie hierover en over de pakketten die wij aanbieden kunt u opvragen via ons contactformulier.

*Onze monteurs zijn inmiddels bijgeschoold volgens de nieuwe verplichte           CO-certificering.

Elektrische cv-ketel / elektrische warmptepomp

Gaat uw voorkeur uit naar duurzame energie? Dan is een elektrische cv-ketel of warmtepomp zeker de perfecte optie. Het voordeel van een elektrische cv-ketel is dat het nauwelijks slijt en u bent volledig van het gas af. Een elektrische warmtepomp zorgt bijvoorbeeld voor minder CO2-uitstoot en heeft weinig onderhoudskosten. Een levensduur van langer dan 20 jaar is zeker niet ondenkbaar bij een elektrische warmtepomp.

 Bent u geïnteresseerd in een duurzame oplossing voor uw huis? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij zullen met u alle mogelijkheden bespreken.

Kiwa gecertificeerd

Een greep uit onze projecten