is uw CV installatie toe aan vervanging?

Ook verzorgen wij een volledige vloerverwarmingsinstallatie. Vloerverwarming heeft vele voordelen.

Volg ons voor meer impressies van ons werk

Volg ons 

Centrale verwarming/vloerverwarming

Niemand wil er in de winter koud bij zitten. Dus is uw CV installatie toe aan vervanging? Wij kunnen voor u de CV installatie vervangen. Hierbij maken wij gebruik van  de nieuwste en modernste CV ketels tegen een betaalbare prijs.

Wat voor u de meest geschikte CV is, is afhankelijke van veel factoren: uw woonsituatie, persoonlijke voorkeuren enz. Wij geven u om maat advies over wat in uw situatie de beste oplossing is. Zoals welke ketel, waar te plaatsen en hoeveel radiatoren. Op deze manier krijgt u een aangenaam binnenklimaat, een volle douchestraal en een bad dat snel vol is.

Ook verzorgen wij een volledige vloerverwarmingsinstallatie. Vloerverwarming heeft vele voordelen. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, is volledig geruisloos, het is onzichtbaar en de vloer heeft altijd een aangename temparatuur.

Onderhoudscontracten

Ook bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan. Hierbij bent u verzekerd van periodiek onderhoud iedere 18 maanden en daarnaast een 24/7 storingsservice. Meer informatie hierover kunt u opvragen via de mail. Onze monteurs zijn inmiddels bijgeschoold volgens de nieuwe verplichte CO certificering.

Een greep uit onze projecten